Sponsorer/støttespillere

Nåværende sponsorer/støttespillere

Jeg setter stor pris på alle som til nå har valgt å støtte meg på forskjellige måter. Mine sponsorer og støttespillere hjelper meg på veien oppover, og jeg stiller meg svært lojal til de. Her kan du lese mer om de:

EFG International

EFG International er en privatbank med sveitsiske røtter. Deres tildeseværelse internasjonalt er stor, og deres kontor er spredt over hele verden. "Basert der våre klienter trenger oss."

Firmaet har gitt meg stor støtte, noe som har hjulpet meg til å oppnå nye mål i min karriere som jeg setter meget stor pris på.

Horseware Ireland

Etter jeg ble valgt som 1 av 5 finalister i Horseware's "grassroots" rytter konkurranse 2014, fikk jeg tilsendt fantastisk utstyr til hest og rytter som støtte for å bli valgt innen topp 5, selvom jeg ikke vant sponsoravtalen. Horseware er et klær/utstyrsmerke for hest og rytter basert i Irland, som sender over hele verden.

Custom Fly Veils

Custom fly veils er et amerikansk privateid firma som gjør nettop det navnet tilsier: lager egendesignede ørehetter til hest. Disse ørehettene designer du selv fra a til å, og hver enkelt er håndlaget etter egne mål og ønsker.

Interessert i å bli sponsor?

Sponsorer og investorer er essensielle for de fleste ryttere som konkurrerer på et høyere nivå. For å kunne nå toppen i framtiden er jeg avhengig av sponsorer og investorer.

Om du ønsker å komme i kontakt angående sponsing kan det gjøres gjennom «kontakt» siden, og du kan lese mer under bli sponsor siden