Mars 2015

Dato skrevet: 06.03.2015

"Jeg kan ikke gi opp, det betyr alt for meg"

Jeg lagde denne filmen etter jeg hadde tenkt litt på hvor utrolig vanskelig, men samtidig givende denne sporten er.

Uansett hvor vanskelig det er, uansett hvor mye motgang som kommer, kan jeg ikke gi opp drømmene og målene mine. Det betyr alt for meg, hestene og denne sporten er mitt alt. Til jeg er gammel og grå skal jeg kjempe så best jeg kan for å oppnå målene mine.

Denne filmen betyr mye for meg. Den inkluderer de to hestene og de to ponniene som endret alt og viste meg at hardt arbeid gir resultater, samt at ingen drømmer eller mål er uoppnåelige. Det er grunnen til at jeg valgte å lage filmen- for å prøve å forklare dette, selvom det er så godt som umulig.

Den tiden jeg har drevet med sprangridning har det vært få oppturer blant alle nedturene. Jeg tror derfor at de fleste rundt meg trodde jeg skulle gi opp og slutte, da det aldri så ut som om jeg skulle komme noen vei. Men når jeg ser tilbake på hvor jeg begynte vet jeg at jeg har kommet en lang vei og forbedret meg utrolig som rytter.

Jeg vet hvordan denne sporten har endret meg for det bedre, og jeg vet at det ikke er noe jeg heller vil i livet enn å ha en mulighet til å leve av å arbeide med hester- det er lidenskapen min, og det å være rundt hester gjør meg ubeskrivelig lykkelig.

Og drømmen min vil alltid være å en dag bli en profesjonell sprangrytter. Jeg kan ikke beskrive det adrenalinet jeg føler bare ved å se på store konkurranser og mesterskap. Båndet mellom hest og rytter, og alt det tar for å holde seg på et slikt nivå inspirerer meg.

Jeg elsker denne sporten for alt den er. Oppturene, nedturene, de harde tidene og selvsagt de gode. Jeg elsker hvordan hardt arbeid alltid vil gi resultater til slutt, og hvordan hestene vil teste dedikasjonen og lidenskapen din gang etter gang. Men om du vil det nok, vil det alltid være verdt det.

Det er mitt alt, og jeg kan ikke forestille meg å gjøre noe annet i livet.