Mål og framtid

Langtidsmål

Langtidsmålet mitt i en 5+ årsplan er å bli en profesjonell sprangrytter og å delta i de største klassene/stevnene og mesterskapene i verden. Det innebærer landslagsplass, og et høyt ridemessig nivå. Det er det ultimate målet/drømmen, men før jeg kan tenke mot det er det mange delmål som må oppnås.

Korttidsmål

Likevel tenker jeg at det er viktig å ha mer detaljerte mål, og å vite hvordan du skal komme deg dit du ønsker å være er også viktig. Derfor har jeg mer detaljerte mål også, som selvsagt er avhengig av mange faktorer. Målet i en 1 års plan er å etter fullført videregående utdanning å jobbe hos profesjonelle utøvere for å lære mer og få en bedre innføring i sporten og det som følger med. «Korttidsmålene» med min nåværende hest er følgende:

• Innen slutten av 2014 ønsker jeg og med min nåværende hest bli stabil i 1.10-1.15mm klasser • I første halvdel av 2015, er målet og bli mer stabil i 1.20m klasser og å debutere i 1.25m klasser på større nasjonale og internasjonale stevner. • Gjennom midten/siste halvdel av 2015 håper jeg utviklingen tillater deltagelse i 1.30m/1.35m klasser og erfaringer i disse høydene.

Jeg vet at for å nå målene mine for det kommende året, må jeg være fullt dedikert til sporten min, som jeg er nå, og alt som følger medd et. Mer og hardere trening vil bli nødvendig for både hest og rytter. Jeg er klar over at jeg setter målene mine høye, men er overbevist om at det er nødvendig for å nå langtidsmålene. Om jeg ikke når målene mine i ønsket tidsperiode, vil jeg nå de senere. Og hvem vet, det kan også hende jeg når målene før tenkt tidsperiode.