Sponsorer/støttespillere

Interessert i å bli sponsor?

Sponsorer og investorer er essensielle for de fleste ryttere som konkurrerer på et høyere nivå. Som en ung rytter er jeg ikke helt der enda, men for å kunne nå toppen i framtiden er jeg avhengig av sponsorer og investorer.

Om du ønsker å komme i kontakt angående sponsing kan det gjøres gjennom «kontakt» siden. Alle typer sponsing er interessant for meg, uansett om jeg ville dratt nytte av det gjennom produktstøtte eller finansiell/annen hjelp. Alt ville gjort en forskjell! Jeg snakker høyt om mine sponsorer og investorer, da de alle gjør en stor forskjell for meg, og hjelper meg mot å nå mine mål. Som sponset rytter kunne jeg gitt deg/deres firma mange fordeler:

Som sponset rytter kan jeg gi deg/ditt firma flere fordeler:

• Logo og info her på hjemmesiden

• Link, logo og generell markedsføring gjennom sosiale medier som Facebook, Youtube, Twitter og Instagram hvor jeg totalt har over 12.000 følgere (stadig økende)

• Deres logo på utstyr og klær til hest & rytter

• «Word of mouth», gjennom samtaler o.l med andre.

Nåværende sponsorer/støttespillere

EFG International

EFG International er en privatbank med sveitsiske røtter. Deres tildeseværelse internasjonalt er stor, og deres kontor er spredt over hele verden. "Basert der våre klienter trenger oss."

Horseware Ireland

Etter jeg ble valgt som 1 av 5 finalister i Horseware's "grassroots" rytter konkurranse 2014, fikk jeg tilsendt fantastisk utstyr til hest og rytter som støtte for å bli valgt innen topp 5, selvom jeg ikke vant sponsoravtalen. Horseware er et klær/utstyrsmerke for hest og rytter basert i Irland, som sender over hele verden.

Custom Fly Veils

Custom fly veils er et amerikansk privateid firma som gjør nettop det navnet tilsier: lager egendesignede ørehetter til hest. Disse ørehettene designer du selv fra a til å, og hver enkelt er håndlaget etter egne mål og ønsker.

Bespoke Equestrian

Bespoke Equestrian er en online butikk som selger utstyr til hest og rytter. De har det meste til både to og firbente, fra velkjente merker. De sender til hele verden med rimelig frakt og pris på utstyret, samt god service.