April 2015

Dato skrevet: 17.04.2015

Fra drøm til virkelighet

Etter Molly's virus infeksjon ble oppdaget, ble hun satt på en sterk 10 dagers behandlingskur. Jeg leide henne 4 ganger daglig, og bodde mer eller mindre i stallen noe som gav meg en unik mulighet til å bli kjent med henne. Heldigvis ble hun bra fort etter behandlingen, og når behandlingen var ferdig var hun helt frisk, og ble friskmeldt til trening 07.04.2015

Så til tross for den vanskelige starten, er Molly fantastisk å ri på. Det gjelder både i dressur og sprang. Jeg føler at vi passer sammen som hånd i hanske, og for en herlig følelse det er. Vi var en match fra første stund, og etter kun å ha ridd henne et par ganger har vi hatt noen fantastiske rideøkter sammen både i dressur, sprang og på tur.

Stillbilde fra en dressurøkt 10.04.2015- filmene kan sees i videoen nedenfor.

Denne uken fikk vi være med på begge toppidrettstimene. Det vil si en bakkearbeidstime tirsday den 14, og en sprangtime torsdag den 16. Dette var første og andre gang jeg hoppet Molly, og med god hjelp fra treneren min fikk vi det til å gå fint ganske fort. Ingen av øvelsene ser ut til å være for vanskelig for henne- hun er en hest med mye potensiale og "scope", så de eneste problemene som har oppstått er noen kommunikasjonsfeil, noe som er helt normalt med et nytt partnerskap.

Foto: Siri Marie Hovdenes, sprangtrening 16.04.2015

Så generelt sett er jeg i syvende himmel nå- jeg er så takknemlig for å ha en hest som Molly, og selvsagt for å være så heldig med en hest kjøpt usett. Det ser ut som om jeg endelig har funnet drømmehesten, da jeg aldri har følt meg like passende på noen annen hest.

I min nyesye film har jeg stort sett inkludert klipp fra sprangtreningene, men også noen fra dressur.

Dato skrevet: 03.04.2015

Det første kapittelet, i bilder

01.04.2015 kom min far opp og tok noen bilder av meg og Molly- kun på bakken da hun fortsatt går på medisiner. Her er noen av bildene:

Jeg er forelsket allerede, og håper på mange fine år sammen med denne prinsessen.