Mars 2014

Dato: 30.03.2014

Stevnelykke i Fusa

Helgen 29-30.03.2014 var det klart for distriktsstevne i sprang hos Fusa Hestesportslag. Jeg og Bea var meldt til klassene 1m, 1.10m og 1.20m fordelt utover på lørdag og søndag.

På lørdagen gikk det supert. Alt klaffet mellom hest og rytter, og vi koste oss inne på arenaen. I 1m klassen som gikk på tid og feil over to omganger, hadde vi en fin dobbel 0 runde og ble første uplasserte. I 1.10m klassen som gikk på samme bedømning hadde vi en bom ned, men en ellers fin og rytmisk runde jeg var storfornøyd med.

Søndag var en litt mindre god dag. Hesten ble litt mer oppkavet, og i 1.10m klassen ble det noen feil da kommunikasjonen mellom hest og rytter ble dårlig. Likevel hadde jeg en god følelse, og var klar for vår første 1.20m klasse. I 1.20m hoppet hesten fantastisk, og vi hadde en veldig grei runde til nest siste hinder hvor vi hadde en litt større missforståelse og jeg endte på hodet i sanden. Til tross for en kjip slutt på helgen, var jeg veldig fornøyd med Bea som oppførte seg supert og gjorde sitt beste hele veien.