April 2014

Dato: 27.04.2014

Internasjonal debut - Drammen Spring Tour

Endelig var det endelig klart for vårt første internasjonale stevne, og vi stod på startlisten for 2* stevnet Drammen Spring Tour. I tilleg til å konkurrere selv, skulle jeg hjelpe til som hestepasser for Ole. Mine egne resultater endte opp som forhåndsvis dårlige. Etter flere fall før stevnet, var jeg godt forslått. Den første dagen av konkurransen hadde vi en grei runde til Bea stoppet og jeg falt av, igjen.

Denne gangen fikk jeg også ganske vondt etter et ufrivillig møte med både hinder og ridebanebunn, men jeg var bestemt på å fullføre stevnet. Den andre dagen kom vi oss gjennom banen, men med 12 feil grunnet en rytter som red i smerte og en meget energisk hest. Runden dag to var selvsagt den jeg var mest fornøyd med.

Tredje dagen hadde jeg veldig vondt over alt etter fallene, så jeg var nesten helt borte i hodet og ganske redd etter alle stoppene og fallene, så jeg bestemte meg for å trekke meg på 3. hinder. Jeg var trist, lei meg og lurte på om denne hesten faktisk var den rette.

Siden jeg slet mentalt med å være redd for å hoppe og i tilleg var fysisk skadet av fallene, ble det bestemt at Bea skulle stå igjen på Skogan en måned for å bli ridd av Ole.

Dato: 15.04.2014

Tilbake til paradis

15. April tok vi den lange reisen tilbake til Skogan og Sandefjord for å trene med Ole og Vicki i 1-2 uker før vårt første internasjonale stevne i Drammen. Treningene gikk ikke helt som planlagt, hesten var veldig ivrig for å hoppe utendørs igjen noe som resulterte i flere fall gjennom uken. Smertefullt, men det å takle motgang er noe jeg har lært å takle bra.

Jeg fikk også god erfaring da jeg dro med de til mitt første stevne utenlands i Danmark for å hjelpe til som hestepasser for Ole og VIcki. Det var litt kjipt og ikke delta selv, men fantastisk å se de hoppe de store klassene og bare å være i stevnemiljøet!